VELKOMMEN TIL SANDVOSS MANDSKABSUDLEJNING

Sandvoss et et firma med speciale i udlejning af danske arbejdsmænd til alle former for opgaver på fx. byggepladser og i ejendomme. Vi udlejer både faglært og ufaglært mandskab. Se mere under mandskabsudlejning.

Vi har stor erfaring med at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder med de daglige opgaver. Vi fungerer ofte som underleverandør for firmaer som har brug for ekstra hænder. Når De lejer Deres mandskab hos os, skal De ikke tænke på forsikring, atp., feriepenge, sygepenge osv. Det eneste De skal tænke på er hvor mange mænd De skal bruge. Så står vi for resten.

Vi er en kvalitetsbevidst servicevirksomhed som altid løser opgaver og udfører arbejde til konkurrencedygtige priser og til de aftalte leveringstider og betingelser.

En af vores mange styrker ligger i at vi altid kan skaffe det fornødne mandskab enhver opgave måtte kræve og derfor ikke behøver at sige nej til vore kunder.

Hos Sandvoss yder vi service i særklasse, og sætter en stor ære i at være en stabil, pålidelig og fleksibel samarbejdspartner med positive, dygtige og arbejdsomme medarbejdere som tilfredsstiller vore kunder.

Sandvoss er et ungt og dynamisk team som er i stærk udvikling. Vi er fleksible og stabile og hos os er en aftale en aftale. Vi sætter en ære i, at yde vore kunder den bedste service.

Vores Priser

Vi leverer kompetente og stabile medarbejdere til de laveste priser på markedet

miljøpolitik

Sandvoss forstår samfundets stigende krav til beskyttelse af miljøet og vi ønsker, at imødekomme disse krav ved i højere grad, at tage hensyn til miljøet i driften af firmaet.

Partnere

SandVoss arbejder sammen med en række virksomheder for at skabe det bedst mulige grundlag for kunderne.